اگر تحقیق شما علمی و پژوهشی و بدیع و نوآورانه در زمینة مسایل و مباحث مربوط به آثار منظوم و منثور عاشقانه، عارفانه، سوگنامه، سرودههای آیینی و دینی، مدیحه، هجونامه، غزل، تغزل، ترانه، مفاخره، مناجات و همۀ اشعاری که به نوعی به عواطف و احساسات بشری گره میخورند و در نوع ادبی غنایی میگنجند، بهویژه با رویکردی انتقادی، کاربست نظریههای ادبی و نقد آثار غنایی به انتشار فصلنامۀ «زبان و ادبیات غنایی» میگنجد، می توانید مقاله خود را ارسال فرمایید.
ضمناً از اهداف ویژۀ این نشریه:
شناسایی و معرفی غزلسرایان معاصر و نقد آثار ایشان،
آسیبشناسی پژوهش های نوع ادبی غنایی،
بومیسازی نظریهها و روشهای نقد ادبی،
و تحلیل آثار غنایی در زمینۀ ادبیات تطبیقی است.
این نشریه در بانک ها و نمایه نامه های مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری(ISC)، بانک اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID)، و بانک اطلاعات نشریات ایران (Magiran) و بانک اطلاعات پایگاه مجلات تخصصی نور( Noormags) نمایه می گردد.
خیر، فعلاً مقالات این نشریه در قالب نسخه الکترونیکی و دسترسی آزاد منتشر می شود.
آری. نشریه "راهنمای نویسندگان" دارد. در صفحه اصلی می توانید شیوه نامۀ مجله را مطالعۀ فرمایید و سپس مقاله را بارگذاری کنید، چرا که در غیر این صورت بازگشت داده می شود.
تعداد صفحات مقاله نباید از 20 صفحۀ A4 تایپ شدۀ 24 سطری تجاوز نماید. مقاله باید باword 2007 به بالا با قلم ب لوتوس 13 حروف نگاری گردد. حاشیه از بالا و پایین صفحه 5.2 و از راست و چپ 4.2 سانتی متر باشد.
هیئت تحریریه خود را ملزم می داند که فرایند داوری مقالات تا جای ممکن کمتر زمان باشد. لذا به داوران یادآوری لازم انجام می گردد. در کل فرایند داوری و تشکیل شورای نویسندگان حدوداً چهار ماه زمان می برد.
آری
حدود 36%
خیر
تمام حقوق مادی مربوط به انتشار این مقاله (صرفاً انتشار مقاله و نه محتوای مقاله) متعلق به نشریۀ مطالعات زبان و ادبیات غنایی است و نشریه در انتشار مقاله به هر صورت (نسخه کاغذی، آنلاین، لوح فشرده، نمایه های بین المللی و داخلی و ...) اختیار تام دارد.
این نشریه فصلنامه است لذا هر سه ماه یک شماره چاپ می شود.
گواهی پذیرش مقاله پس از انجام اصلاحات، تأیید داوران، تأیید سردبیر و تشکیل شورای نویسندگان و امضای ایشان صادر می گردد.